Buffet menuer

Bronzemenu

Forret

Lufttørret seranoskinke med rødpesto og krydret perleløg 

Lakseroulade med spinat, flødeost, citron og dild

Cremet unghanesalat med syltede sæson svampe 

 Urtedressing

 

Hovedret

Mør dansk kalv med frisk timian

Saftigt kyllingebryst med grøntsager og cheddar 

Flødekartofler med krydderier og paprika 

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter 

Røddressing 

 

Dessert

Makronkage med karamel og hvidchokolademousse/lakrids

 

Pris. pr. pers. kr.189,- 

(Min. 10 personer)

Tilkøb 

2 slags flutes og smør kr. 15,- 

Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca. 150g kr. 40,- 

Tærte med grøntsager(vegetar) kr. 15,- 

Sølvmenu 

Forret

Honningbagt laks med nødder og friske urter 

Anderillette med rygeost og tyttebær 

Wraps med kyllingefyld, chilimayo og sprødsalat 

Urtedressing

Hovedret

Mør dansk kalv med frisk timian

Farseret unghanebryst med hytteost

Pesto kartofler med estragonmayo 

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter 

Røddressing 

 

Dessert

Syltede pærer med chokolademousse 

Hjemmelavet vaniljeis med knas 

Pris. pr. pers. kr. 209,-

(Min. 10 personer)

Tilkøb 

2 slags flutes og smør kr. 15,- 

Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca. 150g kr. 40,-

Tærte med grøntsager(vegetar) kr. 15,- 

Forret

Varmrøget laks med peber og friske sprøde urter

Kyllingeterrin med grønmayo, bagte cherry tomater og skud 

Røget skinke fra Skagen med syltede løg og hjemmerørt mayo

Torsk med syltede sennepskorn, sauce tatar og dild

Urtedressing

Hovedret

Mør dansk kalv med timian 

Braiseret gris i mørkt øl og æblesaft

Kyllingebryst med grillet grønsager

Ristede kartofler med skysauce(lun selv)

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter 

Røddressing

 

Dessert

Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten 

Bailey panna cotta med havtorn

Gateau Marcel med sprød chokolade og knas

Pris. pr. pers. kr. 229,- 

(Min. 10 personer)

Tilkøb 

2 slags flutes og smør kr. 15,- 

Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca.150g kr. 40,-
Tærte med grøntsager(vegetar) kr. 15,- 

Guldmenu 

Det danske hit

Forret

Tarteletter med høns i asparges (lun selv)

Cremet tunmousse med rejer og karse

 

Hovedret

Mør dansk kalv med frisk timian

Unghanebryst med krydderier

Flødekartofler med porrer

Broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige specialiteter

Urtedressing

 

Dessert

Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten

Pris. pr. pers. kr. 185,-

(Min. 10 personer)

© 2020 Din Madpartner  Fredericiavej 441   7080 Børkop (Skærup) Tlf.: 25 76 66 20 

E-mail: info@dinmadpartner.dk   Åbningstid for telefon Mandag-fredag fra 9.00-16.00 Lørdag fra 10.00-18.00

  • Facebook - White Circle