Buffet menuer

Bronzemenu

Forret

Fennikelpølse med hummus og syltede rødløg

Lakseroulade med flødeost, kaviar og sprød salat

Cremet unghanesalat med stegte bøgehatte og skud

 

Hovedret

Kalvefilet med frisk timian

Saftigt kyllingebryst med grøntsager og cheddar

Flødekartofler med krydderier

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige specialiteter

Urtedressing

 

Dessert

Makronkage med karamel og hvid chokolademousse

 

Pris. pr. pers. kr.179,- 

(Min. 10 personer)

Sølvmenu 

Forret

Honningbagt laks med nødder og friske urter

Lufttørret spansk skinke med grillet løg, rød mizuna og pesto

Wraps med kyllingefyld, chilimayo og sprød salat

 

Hovedret

Kalvefilet med frisk timian

Farseret unghanebryst med soltørret tomat

Krydderkartofler med bearnaisemayo

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige specialiteter

Urtedressing

 

Dessert

Valnøddetærte med chokolade

Panna cotta med skovbærgelé

Pris. pr. pers. kr. 199,-

(Min. 10 personer)

Forret

Varmrøget laks med peber og friske sprøde urter

Carpaccio med pesto og græskarkerner samt parmesanost

Røget skinke fra Skagen med syltet løg og hjemmerørt mayo

Dampet rødspætte med ristede tigerrejer og salat 

 

Hovedret

Oksemørbrad med frisk timian

Braiseret gris i mørkt øl og æblesaft

Kyllingebryst med grillet grøntsager

Ristede kartofler med skysauce (lun selv)

Tærte med blomkål og feta

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige specialiteter

Urtedressing

 

Dessert

Hjemmelavet is med vanilje og skovbær

Æbledrøm med makron og mascarponecreme

Kiksebund med Gateau Marcel og sprød chokolade

Pris. pr. pers. kr. 229,- 

(Min. 10 personer)

Guldmenu 

Det danske hit

Forret

Tarteletter med høns i asparges (lun selv)

Cremet tunmousse med rejer og karse

 

Hovedret

Kalvefilet med frisk timian

Unghanebryst med krydderier

Flødekartofler med porrer

Broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige specialiteter

Urtedressing

 

Dessert

Hjemmelavet is med vanilje og skovbær

Pris. pr. pers. kr. 185,-

(Min. 10 personer)

© 2019 Din Madpartner  Fredericiavej 441   7080 Børkob (Skærup) Tlf.: 25 76 66 20 

E-mail: info@dinmadpartner.dk   Åbningstid for telefon Mandag-fredag fra 9.00-16.00 Lørdag fra 11.00-18.00

  • Facebook - White Circle