top of page
julemenuer_edited_edited.jpg

Juleaften 2023

JULEAFTEN 2023

Gælder d. 24.12.23

Afhentning mellem 10.00-12.00

Skal bestilles senest d. 20/12-23

Vejledning medfølger

JULEAFTEN MENU

Andesteg – ½ and pr. mand 

Brune –og hvide kartofler med andesovs

Hjemmelavet rødkål, asier og franske kartofler

Pris. pr. pers. kr. 215,-
Min.2 Personer (varm selv)

-

ANDESTEG

½ and pr. person samt andesovs

Pris. pr. pers. kr. 165,-
Min.2 Personer (varm selv)

 

Tilkøbsmulighed

Ris a la mande med kirsebærsauce: 35,-

Kontakt Julie hvis du/I ikke har mulighed for at bestille online 25 76 66 20.

Julefrokosten som samlingspunkt

Et af vinterens store højdepunkter er selvfølgelig julefrokosten. En aften hvor man mødes med familie, venner eller kolleger om at hygge sig og have det sjovt. Til en aften man har set frem til, er maden også en vigtig del af aftenen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at maden lever op til forventningerne, så både selskab, mad og drikke går op i en højere enhed.

 

Julefrokost menu ud af huset I Kolding, Fredericia, Billund & Vejle

Slip for selv at knokle i køkkenet og få leveret lækker mad fra Din Madpartner til dig og dine gæster til jeres julefrokost. Vælger du af få leveret maden udefra, har du mere tid til at finde på sjove og hyggelige indslag til aftenen, og du har mere overskud til at være sammen med dine gæster. Din Madpartners julefrokostmenu indeholder alle de klassiske elementer, der skal være på en julefrokostbuffet.

 

Vælger du at bestille julefrokost menuen fra Din Madpartner, leveres maden sammen med en menubeskrivelse, der kan stilles frem på buffeten, samt generelle instruktioner til håndtering af maden. Alt dette er med til at gøre det nemt for dig at holde større arrangementer - uden at gå på kompromis med maden. Vi leverer ofte i Kolding, Fredericia, Billund og Vejle, men leverer også til andre byer, så du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Bestil din næste julefrokost hos Din Madpartner

Vi baserer alle vores menuer ud fra jeres bedømmelser og feedback, så vi kan være sikre på at give jer den absolut bedste service. Overlad maden til os og lad vores passion for det, vi laver, skinne igennem i smagsoplevelsen. Ved spørgsmål eller booking, kontakt os da på telefon 25 76 66 20 eller send os en mail til info@dinmadpartner.dk

bottom of page