top of page

Om Din Madpartner

 

Historien bag

Din Madpartner – mad med personlighed er et cateringfirma beliggende i det Gamle Mejeri i Skærup. Din Madpartner er udsprunget af en stor passion for mad såvel som lysten til at ville gøre de hjemlige arrangementer mere overskuelige og de store events mere spændende.

For os startede drømmen om et sted som Madpartner dybe set for mange år tilbage, idet vi begge har haft mange oplevelsesrige år i Skyttehuset i Vejle gennem vores arbejde og læretid. Senere ville skæbnen, at adressen kom til at hedde Ibækvej 46 – Restaurant Golfen, Fællessletgård, hvor vi har haft nogle fantastiske år med et utal af mindeværdige oplevelser, men med en voksende passion indeni og et voksende behov fra vores kunder valgte vi i april 2016 at flytte lokation til det Gamle Mejeri i Skærup og her midt i murbrokker og ukrudt blev din Madpartner til.

Her har vi mulighed for at udvikle -og udleve vores tanker og idéer! Her har vi kapaciteten til det og her findes et stort potentiale, som vi ønsker at udforske nærmere.

Vores vision er klar – vi vil levere gode madoplevelser.
 

Personligheden

Din Madpartner har stor passion for mad såvel som service og går op i selv de mindste detaljer – helt fra den første samtale med kunden til maden leveres. Anretningen vægtes højt, da den visuelle oplevelse skal være lige i skabet. Det er jo så og sige øjnene, vi spiser med. Ydermere værner vi om selve tilberedningen, da man jo kan købe nok så gode råvarer af fremragende kvalitet, men det er altafgørende, at man formår at tilberede dem ordentligt i henhold til at sikre den gode smagsoplevelse for kunden. Størstedelen af vores råvarer kommer fra lokale og vi sørger for at finde netop de råvarer, der er med til at sikre den gode madoplevelse og som passer til årstiden.

 

Vi glæder os til at byde jer indenfor i et univers, hvor det er muligt at få mad ud af huset, som bærer præg af personlighed. Vi ser frem til at måtte være DIN partner i forbindelse med din næste fest, hvad enten det måtte være en rund fødselsdag, konfirmation, barnedåb, jubilæum, bryllup eller hvad du nu måtte have i tankerne. Så tøv ikke med at ringe til os og hør nærmere om mulighederne for at få leveret til din næste fest eller mindre sammenkomst.

Hjemmesiden her indeholder bud på nogle af de sammensætninger, som vi kan levere, men repræsenterer samtidig blot et beskedent udvalg af, hvad vi kan lave.

Pernille_edited.png

Velkommen til

Din Madpartner

- mad med personlighed!

bottom of page