Menuer

Forret

Lufttørret seranoskinke med rød pesto og krydret perleløg 

Honningbagt laks med syltede løg og friske urter

Cremet unghanesalat med syltede sæsonsvampe 

 Urtedressing

Hovedret

Mør dansk kalv med frisk timian

Saftigt kyllingebryst med grøntsager og cheddar 

Flødekartofler med krydderier og paprika 

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprød salat med forskellige sæson specialiteter 

Rød dressing 

 

Dessert

Chokoladebrownie med nødder og saltkaramel 

Pris. pr. pers. kr. 165,- 

Tilkøb 

2 slags flutes og smør kr. 15,- 

Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca.150g kr. 40,-Tærte med grøntsager(vegetar til 8 Pers.) kr. 75,-

 Kokkens Anbefaling

Forret

Varmrøget laks med peber og friske sprøde urter

Kyllingeterrin med grønmayo, bagte cherry tomater og skud 

Røget skinke fra Skagen med syltede løg og hjemmerørt mayo

Torsk med syltede sennepskorn, sauce tatar og dild

Urtedressing

Hovedret

Mør dansk kalv med timian 

Braiseret gris i mørkt øl og æblesaft

Kyllingebryst med grillet grønsager

Ristede kartofler med skysauce(lun selv)

Madpartners broccolisalat med peanuts og bacon

Sprødsalat med forskellige sæson specialiteter 

Røddressing

 

Dessert

Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten 

Bailey panna cotta med havtorn

Gateau Marcel med sprød chokolade og knas

Pris. pr. pers. kr. 229,- 

Tilkøb 

2 slags flutes og smør kr. 15,- 

Oksemørbrad i stedet for Mør dansk kalv Ca.150g kr. 40,-Tærte med grøntsager(vegetar til 8 Pers.) kr. 75,-

Guldmenu 

Klassisk menu

Vælg mellem:

 

Forret

Tunmousse med friske rejer og karse

Tarteletter med høns i asparges (lun selv)

Varmrøget laks med krydderurter og urtedressing

 

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt med waldorfsalat, surt og sødt samt kartofler og vildtsauce

Gl. oksesteg med perleløg med grøntsagsauté, surt og sødt samt kartofler og okseskysauce

Dessert

Citronfromage med flødeskum

 

Hjemmelavet is med vanilje/mango og fragilite i midten

 

Makronkage med hvidchokolademousse og lakrids

 

 

2-retters menu kr. 170,-

3-retters menu kr. 190,-

 

Brød og smør kan tilkøbes til alle buffeterne for 15 kr. pr. person

Leveringsgebyr alt efter afstand

Varm selv menuen til det lille selskab (4-9 personer) 

 

Forret 

Varmrøget laks med friske urter og spire hertil urtedressing

Lufttørret seranoskinke med pesto og syltede perleløg 

 

Hovedret 

Steak af oksefilet, bagekartoffel med kryddersmør, sæson grønt, gulerodspure

 

Dessert 

Chokolademousse med knas

Æbletærte med vaniljecreme

Pris pr. person kr. 195,- 

 

Tilkøb 

Brød og smør kr. 15,- 

 

Vejledninger medfølger 

 

Varm selv

menu

© 2020 Din Madpartner  Fredericiavej 441   7080 Børkop (Skærup)

 Tlf.: 25 76 66 20  E-mail: info@dinmadpartner.dk

Åbningstid for telefon Mandag-fredag fra 9.00-16.00 Lørdag fra 11.00-18.00

  • Facebook - White Circle