top of page
julemenuer_edited_edited.jpg

Julemenu 1. juledag 2022

Vi har mulighed for at lave en samlet pakke med borde og stole, duge samt servietter og tallerkner samt bestik, tjener osv.

Ring og hør nærmere på:  25 76 66 20 

NB! Mellem jul og nytår laver vi kun nytårsmenuer.

JULEMENU
1. JULEDAG

Gælder d. 25.12.22

– min. 8 personer (varm selv)

Skal bestilles senest d. 20/12-22

Afhentning mellem 10.00-14.00

Vejledning medfølger

Marineret sild med rørt karrysalat

Smilende æg med friske rejer og rugbrødscroutoner

Varmrøget julelaks med krydderurter  

Tarteletter med høns i asparges (varm selv) 

Rugbrød, brød og smør 

-

Glaseret svinekam (varm selv)

Saftige frikadeller (varm selv)

Flødestuvede kartofler med julekrydderier (varm selv) 

Rødkålssalat med feta og valnødder 

-

Ris a la mande med kirsebærsauce

Pris. pr. pers. kr. 289,-
(Min.8 Personer)

 

Julefrokosten som samlingspunkt

Et af vinterens store højdepunkter er selvfølgelig julefrokosten. En aften hvor man mødes med familie, venner eller kolleger om at hygge sig og have det sjovt. Til en aften man har set frem til, er maden også en vigtig del af aftenen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at maden lever op til forventningerne, så både selskab, mad og drikke går op i en højere enhed.

 

Julefrokost menu ud af huset I Kolding, Fredericia, Billund & Vejle

Slip for selv at knokle i køkkenet og få leveret lækker mad fra Din Madpartner til dig og dine gæster til jeres julefrokost. Vælger du af få leveret maden udefra, har du mere tid til at finde på sjove og hyggelige indslag til aftenen, og du har mere overskud til at være sammen med dine gæster. Din Madpartners julefrokostmenu indeholder alle de klassiske elementer, der skal være på en julefrokostbuffet.

 

Vælger du at bestille julefrokost menuen fra Din Madpartner, leveres maden sammen med en menubeskrivelse, der kan stilles frem på buffeten, samt generelle instruktioner til håndtering af maden. Alt dette er med til at gøre det nemt for dig at holde større arrangementer - uden at gå på kompromis med maden. Vi leverer ofte i Kolding, Fredericia, Billund og Vejle, men leverer også til andre byer, så du er altid velkommen til at kontakte os.

 

Bestil din næste julefrokost hos Din Madpartner

Vi baserer alle vores menuer ud fra jeres bedømmelser og feedback, så vi kan være sikre på at give jer den absolut bedste service. Overlad maden til os og lad vores passion for det, vi laver, skinne igennem i smagsoplevelsen. Ved spørgsmål eller booking, kontakt os da på telefon 25 76 66 20 eller send os en mail til info@dinmadpartner.dk

bottom of page