top of page

Anmeldelse


1000 TAK for en usædvanlig dejlig oplevelse i går. I gjorde 90 års dagen helt speciel. Fødselaren og alle gæster er supertilfredse med det sødeste personale, den fineste opdækning og den lækreste menu. Vi må snart finde anledning til endnu en fest på restaurant Golfen.

Marianne Bundgaard​​


Seneste blogindlæg

Se alle

Anmeldelse

Lækkert mad, god service af de unge mennesker som hjælper til:-) Charlotte Og Kem Kaas

Anmeldelse

Tusind tak for lækker lækker mad:) blev rost til skyerne af gæsterne:)):) nem og udførlig vejledning:)) Kamilla Lillegaard Larsen

Anmeldelse

Fantastisk nytårsmenu! Kvalitet som altid helt i top. Vi har bestilt mad fra din madpartner tre gange i december og kommer til at gøre det mange gange i det nye år også. Kan varmt anbefales! Betina Bu

bottom of page