top of page

Anmeldelse


Godt nytår til teamet! Tak for mad, det var en utrolig god oplevelse, at få jeres nytårsmenu! En gastronomisk smagsoplevelse, så veltillavet og indbydende! God informativ vejledning, intet overladt til tilfældigheder! Der er kun et ord at sige til dette - Bravo. Ikke sidste gang vi skal prøve jeres spændende menuer!

Klaus Michael Becker


Seneste blogindlæg

Se alle

Anmeldelse

Lækkert mad, god service af de unge mennesker som hjælper til:-) Charlotte Og Kem Kaas

Anmeldelse

Tusind tak for lækker lækker mad:) blev rost til skyerne af gæsterne:)):) nem og udførlig vejledning:)) Kamilla Lillegaard Larsen

Anmeldelse

Fantastisk nytårsmenu! Kvalitet som altid helt i top. Vi har bestilt mad fra din madpartner tre gange i december og kommer til at gøre det mange gange i det nye år også. Kan varmt anbefales! Betina Bu

bottom of page